Αγαπάμε κάθε αδύναμο ζώο
και προσπαθούμε να το βοηθήσουμε!

Είμαι η Αλίκη και νομίζω πως γεννήθηκα να αγαπώ τα ζώα και να αγωνίζομαι γι’ αυτά, με όποιο τρόπο και μέσο είχα! Με τα χρόνια, την ωριμότητα, πολύ αγώνα και την πολύτιμη βοήθεια της φίλης μου Εύας, καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε οικογένειες, παιδιά και σκυλάκια που ακόμα μας δίνουν χαρά και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με βίντεο και φωτογραφίες τους. Με πολύ αγώνα και αγωνίες, για πάνω από 15 χρόνια, προς ανεύρεση τροφών, φαρμάκων, χρημάτων για νοσηλείες και ότι αυτό συνεπάγεται, καταφέραμε να δώσουμε ζωή σε πολλά από αυτά τα πλάσματα.
Και τώρα πια, με την τεράστια βοήθεια και υποστήριξη δύο πάρα πολύ αγαπημένων ανδρών, των Κρις & Νίκολας Μανίκης, που είχαν και την ιδέα της δημιουργίας και την υλοποίηση της «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ» το όνειρο έγινε πραγματικότητα..
Με την ελπίδα πως αυτή η ΑΓΚΑΛΙΑ θα ανθίζει μέρα με την ημέρα με την στήριξη και την αγάπη σας γι αυτά τα υπέροχα πλάσματα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

Η συνεργάτιδα μας

Οι κτηνίατροι μας

Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας, τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλετε για την σωτηρία των αδέσποτων ζώων και την στήριξη σας, το έργο μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολο.

Η δικηγόρος μας

Κλινική

Μεταφορά ζώων

Τι προσφέρουμε?

Στην Καβάλα, σε μια υπέροχη τοποθεσία, υπάρχει ένα πρόχειρο καταφύγιο ζώων που στεγάζει τους αδέσποτους φίλους μας.
Στόχος μας η δημιουργία ενός πρότυπου καταφύγιου, που θα στεγάζει τα αδέσποτα ζώα, εξοπλισμένο κτηνιατρείο, όπου θα παρέχονται οι πρώτες βοήθειες και θα πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες εξετάσεις και εμβολιασμοί. Τα αδέσποτα ζωάκια θα παραμένουν στο καταφύγιο προσωρινά μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα τα υιοθετήσει..

Επικοινωνία

“Μια αγκαλιά για τα αδέσποτα ΜΚΟ”
127,5χλμ Θεσ/νικης-Καβάλας
Τηλ: 6977603770